info@naklo-logatec.si

NAKLO, d.o.o., Logatec

Podjetje

Za stanovalce

Kabelska TV

TV LEP

Mobilna telefonija

Turistična pisarna

Obvestila

       

Turistična pisarna

Smučanje 2018/19

Mesečne vozovnice

Aerodium

Ski opening 2018/19

Slovenija Terme

Silvestrovanje 2018/19

Predprodaja smučarskih vozovnic Cerkno

Jadran

Advent

Silvestrovanja po Evropi

Križarjenja

Eventim

Potovanja po svet

Tunizija, Derba, Zelonortski otoki...

 

Delovni čas

PON  9:00 – 16:00   malica  12:30-13:00
TOR 9:00 – 16:00   malica  12:30-13:00
SRE 9:00 – 16:00   malica  12:30-13:00
ČET 9:00 – 16:00   malica  12:30-13:00
PET 9:00 – 13:00   malica /
  v času prodaje šolskih vozovnic
PET 9:00  - 17:00 malica 12:30-13:00

 

Kontakt

01 / 7541 518

Notranjska cesta 4, Logatec
turisticna.pisarna.naklo@kabelnet.net

 

       EKVADOR IN GALAPAGOS
      

                                   

30. 01. 201

14 DNI

Ekvador je ena od najbolj avtentičnih južnoameriških dežel. Mestom daje poseben čar izredna kolonialna arhitektura in lega v osrčju Andov, med visokimi vrhovi in ognjeniki. Ti nas bodo nasploh spremljali velik del poti. Na vsakem koraku bomo srečevali domačine v narodnih nošah in nakupovali na slikovitih indijanskih tržnicah. Vrhunec potovanja bo nedvomno spoznavanje Galapagosa, enega od najbolj odmaknjenih otočij na našem planetu, kjer bomo naleteli na pester živalski svet, kot ga ni nikjer drugje na Zemlji.

Vključuje:

mednarodni letalski prevoz in notranja poleta Guayaquil-Galapagos-Guayaquil, letališke pristojbine, prevoz do letališča in nazaj, prenočevanje v hotelih 3*** in 4****, polpenzione po programu (prvi dan ni večerje), vse lokalne prevoze, oglede in vstopnine, slovenskega vodiča in lokalne spremljevalce, zdravstveno in nezgodno

Obvezno doplačilo:
izhodna taksa cca 35 USD na letališču v Ekvadorju, vstopnina in tranzitna kartica v NP Galapagos 120 USD (vodiču na poti), taksa Ecogal 10 USD;

 

    od  3.990,00 EUR / na os

 

 NOVA ZELANDIJA

                                                                


 02.02. 2019

21 DNI

Aotearoa – dežela dolgega belega oblaka, dežela izjemnih naravnih lepot in bogate kulture. Dežela Hobitov, pragozdov, ledenikov, vulkanov …

Rdeča nit potovanja je narava. Ogledamo si vse glavne znamenitosti, dodali pa smo tudi skrite kotičke in prave potovalne poslastice – žmohtne ocvirke.

Gre za popotniško potovanje, spimo v prijetnih penzionih/motelih/hotelih, ter šotorimo v objemu narave v narodnem parku Abel Tasman. Skupaj raziskujemo to čudovito deželo, kjer se na vsakem koraku najde nekaj neverjetno lepega.


Cena (najmanj 9 udeležencev) vključuje: notranji let Christchurch – Auckland, nočitve glede na spodnji opis, prevoz (najem vozil, gorivo, parkirnine), slovensko vodenje, obisk maorske vasi z večerjo »hangi« v Rotorui, vstopnina v termalno središče Wai-o-Tapu, prevoz od hotela v NP Tongariro do izhodišča za trekking Tongrariro in nazaj, trajekt iz Wellingtona do Pictona, izlet z ladjico v Milford Soundu, izlet z ladjico v Kaikouri (opazovanje kitov), predpotovalno srečanje, stroške priprave in organizacije potovanja.

Cena ne vključuje: letalske vozovnice, prevoz do/iz letališča.

Namestitev: 15 nočitev v dvoposteljnih sobah v penzionih/motelih/hotelih/hostlih/holiday parkih in 2 nočitvi v šotorih ali hišicah v kampu, 17 zajtrkov. V sobah so lahko pogradi, kopalnice in WC-ji pa so lahko skupni. V dvoposteljnih sobah je možna namestitev v zakonski postelji ali dveh ločenih posteljah, odvisno od razpoložljivosti (ne jamčimo, da bo enak tip sobe v vseh hotelih na potovanju).

 

 od  2.826,00 EUR/os

 

 

 

GVATEMALA IN HANDURAS
  PO POTEH MAJEV

21.  02,;19. 04. 2019

10 DNI

Predstavili vam bomo vrhunce majevske civilizacije na južnem Jukatanu. Odkrili boste kraje, kjer je prvinsko indijansko življenje ohranjeno bolj kot kjerkoli drugje. Med svoja nepozabna doživetja boste vpisali obiske slikovitih vaških tržnic, kjer se resno trgovanje prepleta s folkloro. Ob veličastnih ostankih predkolumbovskih kultur obljubljamo tudi pestro paleto pejsažev, od sušnih višinskih predelov gvatemalskih Kordiljer ter mogočnih vulkanov in jezer pa vse do tropsko občutenih Karibov. Seveda ne bo mogoče spregledati očarljivih kolonialnih mest, ki so jih ustvarili priseljenci iz Evrope, med katerimi izstopajo Španci. Tam, kjer se je vpliv Evrope pomešal s kulturo staroselcev, so pogosto nastale nenavadne stvaritve, ki segajo od področja kulture pa vse do različnih verskih praks. Če k temu dodamo še neverjetno slikovite kolonialne hotele, kjer pestra kulinarika prav nič ne zaostaja za arhitekturnim šarmom, odločitev ne bo težka!

  • Cena vključuje

    avtobusni transfer na letališče in nazaj, letalske prevoze, letališke in varnostne takse, avtobusne in ladijske prevoze, namestitev v dvoposteljni sobi (prha, wc) v hotelih s 3*** in 4****, prehrano z obroki po programu (L - obrok na letalu, Z - zajtrk, K - kosilo, V - večerja), odlično slovensko vodstvo ob spremstvu lokalnih vodnikov, organizacijo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.


 

 od 2.589,00 EUR/   OS  


 IZRAEL

19. 03. 2019

8 DNI

Več tisočletna  zgodovina mnogih kultur domovinastare in nove zaveze, dežela velikih nasprotj, ki jo morate doživeti!

V ceni vštete tudi vstopnine!

V ceno je vračunano:

avtobusni prevoz na letališče in nazaj, povratni letalski prevoz, vse letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevozi v Izraelu po programu, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC) v hotelih s 3+ zvezdicami, vse vstopnine in ogledi po programu, vožnja z ladjo po Genezareškem jezeru, žičnica na Masado, osnovno nezgodno zavarovanje, obvezno lokalno vodstvo, naše vodstvo in organizacija.

V ceno niso vračunane

napitnine za voznika in lokalnega vodnika, ki so v tem delu sveta običajne in pričakovane ter znašajo cca. 55,00 USD za osebo.

40€ popusta na osnovno ceno pri prijavi do 31. decembra 2018!

 

        od   1.589,00 EUR/ na osebo
            


 

       
NAKLO, d.o.o., Logatec E-RAČUN DIREKTNE BREMENITVE Novice

Notranjska 14, si - 1370 Logatec
Identifikacija za DDV: SI32185677
Matična: 5606047
IBAN: SI56 0202 5001 5989 875
Banka: Nova LB d.d. Ljubljana, PE Logatec

KaTV (e-račun)
Rezervni sklad (e-račun)
Stanovanjsko upravljanje (e-račun)
Univerzalni obrazec (e-račun)
KaTV (odprtje direktne bremenitve)
STAN (odprtje direktne bremenitve)
...
Postavitev CMS-ja in gostovanje: Prolog d.o.o., Logatec
Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec     Email info@prolog.si